Strateška dokumenta

strategija lpotp lapzm lapizblapromilapromkinjestudotpvode

Sat za našu planetu 2016.

WWF - Svetski fond za prirodu, koji organizuje akciju i Gradska opština Barajevo, vas pozivaju, da se i ove godine pridružite akciji ''Sat za našu planetu'' u subotu, 19. marta 2016. godine u 20:30 časova po lokalnom vremenu.

Počevši od 2009. godine, kada je akcija prvi put organizovana u Srbiji, broj gradova i opština koje podržavaju akciju neprestano raste. Globalnoj akciji se 2015. godine u Srbiji pridružio 91 grad i opština, a na globalnom nivou skoro 7000 gradova iz 172 zemlje iz svih krajeva sveta.

U subotu, 19. marta 2016. godine u 20:30h, gradovi širom sveta će po deseti put isključiti svetla na sat vremena i time još jednom poslati snažnu poruku da ipak možemo nešto preduzeti kako bismo ublažili posledice klimatskih promena, ali i kako bismo skrenuli pažnju na posledice prekomerne potrošnje ograničenih prirodnih resursa.

Akcija ''Sat za našu planetu 2016'' je mali, ali značajan podsetnik da zajedno možemo uticati na to da se stvari promene i da su male stvari koje svakodnevno obavljamo te, koje nam mogu pomoći da stvorimo humaniju budućnost.

Pozivamo vas da se i ove godine pridružite akciji.

Partneri

banbg bandir bankzm banjkp banvla bandeu banundp bangiz banosce bansida banjap banrec banskgo bannaled banex banpk banbos banlaz banvlas