Strateška dokumenta

strategija lpotp lapzm lapizblapromilapromkinjestudotpvode

52. Međunarodni sajam poljoprivrede i hrane AGRA - Gornja Radgona Slovenija

Sporazum o strateškom partnerstvu Privredne Komore Beograda i Gradske opštine Barajevo, predviđa da dugoročna i tekuća saradnja obuhvati sve oblike povezivanja i međusobne saradnje u različitim oblastima, od kojih je jedna, zajedničko predstavljanje domaće privrede u zemlji i inostranstvu (organizovanje i zajedničko učešće na sajmovima, privrednim izložbama i drugim promotivnim aktivnostima).

Privredna komora Beograda - Udruženje poljoprivrede i prehrambene industrije i Zadružni savez Beograda u saradnji sa Agencijom za izdavačku delatnost i organizovanje sajamskih manifestacija, AID ''AGRAR PRES'' - Zrenjanin, organizuju posetu 52. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i hrane - AGRA Gornja Radgona Slovenija u periodu od 25-27. avgusta 2014. godine. Na sajmu će se predstaviti 1.730 izlagača iz 29 zemalja na površini od preko 68.000 m2 sajamskog prostora i koji poseti preko 120.000 posetilaca.

Sajam AGRA 2014 tradicionalno je najveći sajam poljoprivrede i prehrane u Sloveniji i u regionu. Istovremeno sa sajmom AGRA održaće se i 19. Međunarodni sajam ambalaže, pakiranja, tehnike i logistike - INPAK, koji će ponuditi različite vrste ambalaža, materijala i tehnologije za pakovanje i obeležavanje, za opremanje skladišta i logistiku. Pored posete sajmu biće realizovan program, namenjen poljoprivrednim proizvođačima, preduzetnicima, predstavnicima zadruga i privrednim subjektima iz oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije.

Za sve detaljnije informacije i prijavu učešća, kontakt osoba je Emil Čukić, Privredna komora Beograda, tel: 2642-483 ili na e-mail: emil@kombeg.org.rs a za uplatu aranžmana kontakt osoba je Božidar Drinić mob. 063/ 195-10-85 ili na e-mail: bozidardrinic@yahoo.com

Partneri

banbg bandir bankzm banjkp banvla bandeu banundp bangiz banosce bansida banjap banrec banskgo bannaled banex banpk banbos banlaz banvlas