Strateška dokumenta

strategija lpotp lapzm lapizblapromilapromkinjestudotpvode

Selo otvorenog srca 1. januara 2014. godine u Zornića kući

Etno domaćinstvo Zornića kuća, smešteno na samo 30km od Beograda, u srcu Šumadije ispod Kosmaja, u selu Baćevac kod Barajeva, poziva sve drugare, velike i male da proslave početak nove 2014. godine.

Manifestacija je promotivnog i humanitarnog karaktera, a sva sakupljena sredstva su namenjena deci ometenoj u razvoju Doma u Sremčici. Cena ulaznice je 100 dinara, a može se donirati i više. Ukoliko imate upotrebnih delova odeće ili igračaka, koje biste poklonili onima kojima mogu koristiti, ponesite ih i donirajte ih.

Program će svečano početi u 12 h i obuhvatiće druženje sa Deda Mrazom, angažovanje animatora, vatromet, jahanje ponića, druženje sa životinjama u parku etno domaćinstva. Najboljem malom slikaru, biće dodeljena nagrada za najbolji crtež zime na selu.

Za vas su još obezbeđeni besplatan čaj, sokovi, bakini uštipci, kolači, jednom rečju, prava, topla, domaća atmosfera.

Dođite i posetite Selo otvorenog srca . . .

Turizam može postati važan faktor integracije opštine Barajevo u okviru grada Beograda, a time i integracije grada u područje Srbije.

U tom pravcu, radi ostvarenja prioriteta Strategije održivog razvoja, unapređenja kvaliteta zaštite životne sredine i podsticanje razvoja izletničkog, sportsko - rekreativnog i kulturno - istorijskog turizma, jedan od specifičnih ciljeva jesu razvijeni kapaciteti turističke ponude - sportsko-rekreativnog i izletničkog turizma. U ostvarenju istih, opština, na ovaj način vrši promociju i pospešivanje razvoja jednog od turističkih potencijala sa svoje teritorije, etno domaćinstva, Zornića kuće.

Partneri

banbg bandir bankzm banjkp banvla bandeu banundp bangiz banosce bansida banjap banrec banskgo bannaled banex banpk banbos banlaz banvlas